Hadouir door het lint: 'Ik vind dat de scheidsrechter neutraal moet blijven'

Hadouir door het lint: 'Ik vind dat de scheidsrechter neutraal moet blijven'

05-02-2017 08:33
1

Anouar Hadouir was zaterdagavond van grote waarde voor Excelsior. Dankzij zijn doelpunt pakten de Rotterdammers een puntje op bezoek bij FC Groningen.

Hadouir scoorde in zijn carrière veruit het meest tegen Groningen en zaterdag was het weer raak. "Ik weet niet wat het is... Het zal wel mijn favoriete tegenstander zijn", lacht Hadouir voor de camera van FOX Sports. "Ik ben helemaal fit na wat tegenslagen aan het begin van het seizoen. Ik heb het er met de trainer over gehad dat ik graag wil spelen. Ik denk dat ik voor dit team wat kan betekenen."

In de tweede helft kreeg Hadouir geel nadat hij volledig uit zijn plaat ging. Hij legt uit: "Deze scheidsrechter hebben we ook uit tegen Go Ahead Eagles (3-0 verlies, red.) gehad. Toen kregen we een penalty tegen en een rode kaart. Vandaag floot hij alleen maar op appèl. Ik weet niet wat deze scheidsrechter tegen ons heeft... Ik vind dat je als scheidsrechter neutraal moet blijven en je werk moet doen. Daar wilde ik hem op wijzen. Maar of ik hem wilde aanvallen? Absoluut niet", aldus Hadouir.