Flinke bonus bij wedkantoor bij Feyenoord-zege met 'handicap'

Flinke bonus bij wedkantoor bij Feyenoord-zege met 'handicap'

11-02-2017 12:45
1

Feyenoord stevent langzaam maar zeker af op het eerste landskampioenschap in jaren. De Rotterdammers hebben vijf punten voorsprong op de nummer twee Ajax. Als er van FC Groningen gewonnen wordt met twee goals verschil, dan ligt de druk opnieuw bij Ajax én keren de bookmakers veel geld uit.

SPECIALE BONUS: Feyenoord wint met twee goals verschil: €42!

Matchfacts

- Feyenoord kreeg in 2017 in de Eredivisie nog geen goal tegen;
- Feyenoord won 4 van de laatste 5 thuiswedstrijden met minimaal twee goals verschil;
- Feyenoord heeft de laatste 7 duels gewonnen.

Zo werkt het:
Bij NetBet krijg je bij elke storting tot €200 150% bonus. Zet je dus een tientje op je NetBet-account, krijg je €25. Zet het volledige bedrag in op deze bet en krijg bij winst van Feyenoord met handicap -1 niet €17,40, maar liefst €43,50 uitgekeerd!

Hoe speel je mee?

- Klik op de link in dit artikel en meld je met de promotiecode aan bij de bookmaker;
- Zoek op 'Feyenoord' of 'FC Groningen' linksbovenin en klik op de wedstrijd;
- Bij de wedstrijd scroll je naar '3W Handicap' en klik je op Feyenoord (-1);
- Bepaal je inzet en speel mee!

SPECIALE BONUS: Feyenoord wint met twee goals verschil: €42!

Bij FC Groningen is vooral de vraag wie er voor de doelpunten moet gaan zorgen. Mimoun Mahi, de nummer één van de topscorerslijst van de noorderlingen, is er nog. Tom van Weert staat tweede en is geblesseerd, terwijl Danny Hoesen als nummer drie van de lijst inmiddels naar Amerika is vertrokken.

Feyenoord is dit seizoen in eigen huis ongeslagen. De laatste vijf thuiswedstrijden werden allemaal gewonnen. Feyenoord komt in thuisduels opvallend vaak tot scoren: in 5 thuisduels was het al 17 keer raak. In diezelfde 5 thuisduels kreeg de ploeg van Giovanni van Bronckhorst slechts twee tegentreffers. In 2017 is er nog geen enkele ploeg geweest die in de Eredivisie tegen Feyenoord heeft weten te scoren.