Opmerkelijke rentree bij ADO Den Haag: 'Nog nooit gekeept in mijn leven'

Opmerkelijke rentree bij ADO Den Haag: 'Nog nooit gekeept in mijn leven'

Gepubliceerd: zaterdag 11 februari 2017 om 23:25za 11-02-2017 om 23:25

Dion Malone beleefde een zeer opmerkelijke rentree bij ADO Den Haag. De verdediger annex middenvelder moest tegen Go Ahead Eagles in het laatste kwartier onder de lat plaatsnemen, omdat doelman Ernestas Setkus een rode kaart kreeg.

"Ik heb nog nooit gekeept in mijn leven", vertelde de 27-jarige Malone na afloop aan het Algemeen Dagblad. "Hooguit als we een spelletje deden op het pleintje, maar nooit serieus. Het was niet meteen duidelijk wie ging keepen, want dit voorspel je niet voor de wedstrijd."

"Het was wel het verstandigste dat ik op doel ging, aangezien het mijn eerste wedstrijd was na een lange blessure. Zo forceer ik mezelf niet", legt Malone uit. Hij hield Jarchinio Antonia van scoren, maar bleef het antwoord schuldig op een lob van Marcel Ritzmaier. Die tegengoal rekent hij zichzelf aan. "Ik stond te ver voor mijn doel, want ik stond te kijken naar de steekpass."

ADO ging op bezoek bij Go Ahead uiteindelijk met 3-1 onderuit. De debuterende trainer Alfons Groenendijk zag zijn ploeg daardoor de rode lantaarn overnemen van de Deventenaren.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws