Willem II-goal maakt veel los: 'Negatief, geen zin om te trainen, asociaal'

Willem II-goal maakt veel los: 'Negatief, geen zin om te trainen, asociaal'

12-02-2017 09:44

Zijn eerste goal voor Willem II heeft veel los gemaakt bij Obbi Oulare. De huurling van het Engelse Watford heeft een donkere periode achter de rug. Niet voor niets dat hij zaterdag bij de 0-2 tegen Vitesse zijn shirt uittrok. 

Uiteraard kreeg de 21-jarige spits een gele kaart, maar dat deert hem niet. "Bij die goal kwam alles naar boven", zegt hij tegen Omroep Brabant. "Al die maanden op de tribune. Balen, thuis zijn, uitkijken naar vakanties. Negatief zijn, geen zin hebben om te trainen. Met niemand willen praten. Asociaal worden, terwijl ik dat helemaal niet ben. Dat kwam er allemaal uit. Voor deze momenten speel je voetbal."

Oulare verruilde in de zomer van 2015 Club Brugge voor Watford, de Engelsen betaalden acht miljoen euro en kregen daar nul goals voor. "De afgelopen achttien maanden waren heel moeilijk. Vraag maar aan mijn vrienden en zeker aan mijn vrouw. Ik had het echt zwaar. Ik heb het zo moeilijk gehad met mijn transfer. Ik ben een jonge gast, er was heel veel druk en iedereen had heel veel verwachtingen."