'Gewilde Koeman-kracht rekt tijd in onderhandelingen: stroeve verhoudingen'

'Gewilde Koeman-kracht rekt tijd in onderhandelingen: stroeve verhoudingen'

13-02-2017 15:33
2

Ross Barkley is niet van plan om zomaar zijn contract te verlengen bij Everton. De Engelsman is volgens boulevardkrant The Daily Star zelfs van plan om de boel op te schudden richting de zomerse transferperiode.

De aanvallende middenvelder van Ronald Koeman wordt gevolgd door alle topclubs uit de Premier League en is daarvan op de hoogte. Barkley hoopt de contractonderhandelingen dan ook te rekken, waardoor hij uiteindelijk een hoger salaris kan eisen óf zelfs een transfer kan maken. Hij staat op de verlanglijst bij clubs als Manchester United, Manchester City, Tottenham Hotspur, Chelsea en Arsenal.

Volgens het gerucht van The Daily Star is het goed mogelijk dat het lijstje wordt uitgebreid met andere Europese topclubs. Aan het einde van dit seizoen heeft Barkley nog een eenjarig contract bij The Toffees, tegen een weeksalaris van ongeveer 76.500 euro. Everton gaf eerder aan de onderhandelingen in 2017 te openen. Barkley onderhoudt volgens het boulevardmedium een stroeve relatie met manager Koeman en heeft geen haast met verlengen.