Ajax verrast tóch na misser huurling: We waren er zo voor gewaarschuwd

Ajax verrast tóch na misser huurling: "We waren er zo voor gewaarschuwd"

13-02-2017 16:17
9

David Mendes da Silva baalde zondag na de 2-0 nederlaag bij Ajax niet alleen van de nederlaag, maar vooral door de manier waarop die werd geleden. Het blijkt dat Ajax heel scherp uit de kleedkamer voor de tweede helft komt én toch sloeg het toe.

Vlak na rust maakte Kasper Dolberg de tweede Amsterdamse treffer. "We waren er zo voor gewaarschuwd", wees oud-Ajacied Mendes da Silva naar de statistieken van Ajax. De hoofdstedelingen scoorden in 22 wedstrijden al zestien keer in het eerste kwartier na rust, een zeer opmerkelijk feitje. Maar het ging al eerder mis. "Het was jammer dat wij bij 0-0 geen goal maakten."

Ajax-huurling Zakaria El Azzouzi werd door Mendes da Silva alleen voor André Onana gezet, maar de aanvaller scoorde niet. "Het was een verdiende nederlaag", bleef de Spartaan realistisch. "Natuurlijk wilden we hier stunten, maar dat zat er niet in. En dus moeten we onze punten de komende wedstrijden halen. Ja, daar heb ik nog wel vertrouwen in."