Schöne ziet Ajax benadeeld worden: 'Maar die werd niet gezien'

  Schöne ziet Ajax benadeeld worden: 'Maar die werd niet gezien'

  donderdag 16 februari 2017 om 23:20

  Lasse Schöne had het gevoel dat Ajax zichzelf donderdagavond tekort had gedaan tegen Legia Warschau (0-0). De Deen zag de Amsterdammers twee verschillende helften spelen in de Poolse hoofdstad.

  "We hebben kansen genoeg gehad om de overwinning mee naar Amsterdam te nemen. En we maakten een doelpunt, die werd alleen niet gezien", doelt Schöne in gesprek met FOX Sports op de inzet van Davy Klaassen, die duidelijk de doellijn passeerde. "Ik moet eerlijk zeggen dat ik het ook niet goed zag, hoor. De keeper lag over de bal heen. Maar ja, het is wel jammer. Uiteindelijk hebben we kansen genoeg gehad om er alsnog eentje te maken."

  De Deen merkte dat hij in Warschau wat minder lang de tijd had om na te denken aan de bal. "Ja, natuurlijk. Het is wel een wat hoger niveau. We wisten dat dit team op de counter speelde en de duels opzocht. Maar als we iets scherper waren geweest, hadden we gewonnen. In de tweede helft zetten zij wat hoger druk, we hadden eigenlijk door moeten gaan zoals voor rust. Het veld hielp ook niet mee, maar we hadden het wel beter moeten doen. Maar 0-0 is geen slecht resultaat."

  Poll

  Gaat Ajax winnen van Legia?

  (343 stemmen)

  Plaats een reactie

  vrijdag 17 februari 2017 om 00:24
  Laat je voeten spreken in plaats van je mond. Word eens tijd dat onze nl clubs punten gaan paken
  Vind ik leuk
  Jordi_AFCA +192
  vrijdag 17 februari 2017 om 03:40
  Volgens mij doet Ajax het niet slecht dit jaar op de wanprestatie na tegen Rostov (hoewel Rostov wel bewezen heeft niet de eerste de beste ploeg te zijn).

  Desalniettemin had Ajax hier gewoon moeten winnen natuurlijk.

  Volgende week gaat Ajax door na een 2-0 overwinning!

  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Schöne ziet Ajax benadeeld worden: 'Maar die werd niet gezien'