Stagevacature: wil jij meewerken aan het grootste FIFA toernooi van Nederland?

Stagevacature: wil jij meewerken aan het grootste FIFA toernooi van Nederland?

vrijdag 17 februari 2017 om 14:10

Ben jij jong, ondernemend, een doorzetter en heb je ervaring met werken op internet? Dan zijn we op zoek naar jou. We zijn per direct op zoek naar een stagiair voor het NK FIFA, dat dit jaar voor de derde keer door VoetbalPrimeur wordt georganiseerd.

Jouw stage in één zin: je krijgt de kans om een evenement te organiseren voor +10.000 man, waarbij je veel verantwoordelijkheden hebt.

NK FIFA
Met het contracteren van achttien professionele eSporters en de komst van de eDivisie is de sport dit jaar in een stroomversnelling terecht gekomen. De afgelopen twee jaar heeft Voetbalprimeur het NK FIFA georganiseerd. In 2015 gingen 3000 deelnemers de uitdaging aan en een jaar later groeide het evenement naar meer dan 6.000 deelnemers.

Dit jaar gaat VoetbalPrimeur het nog groter aanpakken. Een online toernooi met duizenden deelnemers, een extreme prijzenpot, een offline toernooi in een giga-evenementenhal, optredens van bekende artiesten en de deelname van officiële eSporters.

Wat je gaat doen
Tijdens je stageperiode vervul je een ondersteunde rol in de organisatie van het grootste FIFA-toernooi van Nederland. Tijdens de stage overleg, coördineer en onderhandel je met en tussen partijen (interne afdelingen, beursteam, partners en leveranciers) om zo tot een optimale inrichting van het evenement te komen.

- Je gaat zelfstandig projecten opzetten en ontwikkelen. Hiervoor maak je bijvoorbeeld de conceptuitwerking, de planning, stel je de deelbegroting op en houd je je bezig met de marketing en sales activiteiten die bij het project horen;
- Je creëert draaiboeken, vraagt offertes op en onderhoudt contacten met leveranciers;
- Je biedt administratieve ondersteuning, bijvoorbeeld door het bijhouden van afdelingse-mail, agendabeheer, notuleren tijdens vergaderingen en het telefonisch te woord staan van deelnemers, exposanten, medewerkers en leveranciers.

Stuur je sollicitatie voor 24 februari naar Roan@digitalenterprises.nl.

Bekijk het laatste nieuws

Stagevacature: wil jij meewerken aan het grootste FIFA toernooi van Nederland?