Weinig fiducie in titelprolongatie: 'Dan zal PSV zes keer met 8-0 moeten winnen'

Weinig fiducie in titelprolongatie: 'Dan zal PSV zes keer met 8-0 moeten winnen'

17-02-2017 20:14
15

Dennis Rommedahl speelde in het verleden voor PSV en Ajax, maar hij ziet beide ploegen achter het net vissen in de titelstrijd. De ex-rechtsbuiten denkt dat Feyenoord standhoudt, al sluit hij een mindere periode van de Rotterdammers niet uit.

"Feyenoord staat met vijf punten voorsprong bovenaan, maar kan zomaar een dip krijgen. Alles ligt nog open", laat Rommedahl weten aan ELF Voetbal. "Voor PSV is dat ook nog mogelijk. Als ze winnen van Feyenoord en Ajax, en Ajax weer van Feyenoord wint, is het gat al bijna gedicht. Maar eerlijk gezegd zie ik Feyenoord dit seizoen niet meer vier keer verliezen."

Wedden

Meer odds

Rommedahl ziet bovendien nog een extra handicap voor PSV, dat acht punten achterstand heeft. "Eigenlijk zijn het negen punten", stelt de voormalige Deense snelheidsduivel. Feyenoord en Ajax hebben ook een veel beter doelsaldo. Dan zal PSV zes keer met 8-0 moeten winnen. Maar zij zullen zich focussen zodat ze nergens puntenverlies lijden. Dat kan ook met een kleine zege."

De Eindhovenaren nemen het zaterdag op tegen NEC, waar Rommedahl eveneens een verleden heeft. "Ik denk niet dat PSV veel problemen zal hebben. Maar een grote uitslag verwacht ik niet. Vorige week zat ik op de tribune tijdens de wedstrijd tegen FC Utrecht. Het was niet goed, maar PSV won wel met 3-0. Ook Ajax en Feyenoord winnen de laatste tijd op deze wijze."