Havenaar in paniek: Het trok naar mijn gezicht, dat was wel schrikken

Havenaar in paniek: "Het trok naar mijn gezicht, dat was wel schrikken"

18-02-2017 09:59
1

Pechgeval na pechgeval. De afgelopen maanden van Mike Havenaar zijn niet om over naar huis te schrijven. De ADO-spits scoorde weinig en belandde in de winterstop prompt in het ziekenhuis.

Het lijkt nu weer de goede kant op te gaan, want Havenaar scoorde afgelopen week in een oefenduel met Jong ADO. "Het zorgt voor vertrouwen", vertelt hij in het Algemeen Dagblad. "Het gaat steeds beter met me, ik moet alleen nog honderd procent fit worden. Dat duurt even, want ik ben er een maand uit geweest en kon ook niet mee op trainingskamp."

Havenaar lag in januari namelijk in Japan in het ziekenhuis, door een virusinfectie. "Ik dacht dat ik medicijnen zou krijgen en weer naar huis kon. Dat ik er twee weken moest blijven, had ik niet verwacht. Dat was een shock voor me." Havenaar had last van zijn oor, mocht even niet spelen en kreeg in Nederland al medicijnen, waardoor het beter ging. In Japan ging het slechter.

"Ik kreeg ook pijn in mijn kaak en hoorde steeds minder. Het trok naar mijn gezicht, dat was wel schrikken", aldus de spits. "Gelukkig is het nu voorbij en heb ik geen blijvende schade", meent de speler. "Ik heb gewoon pech gehad, want dit kan iedereen overkomen. "Ik had in 2016 toch al de hele tijd pech, want ik maakte weinig goals. En dan komt dit er ook nog bij. Dat was echt stress."