Breinburg huilend van het veld af: De laatste tijd is alles ongelukkig

Breinburg huilend van het veld af: "De laatste tijd is alles ongelukkig"

27-02-2017 08:02
6

Gregor Breinburg stapte zaterdagavond met tranen van het veld af. De middenvelder van NEC verloor in eigen huis van Sparta (0-1) en miste eerder in de wedstrijd een penalty. Na afloop werd hij toegezongen door de NEC-fans.

"Ik ben sowieso een emotioneel mens", zei Breinburg na afloop tegen de Gelderlander. "Het is heel fijn dat de supporters je steunen, in deze moeilijke tijd voor mij en voor het team. De laatste tijd is alles ongelukkig, voor de ploeg en ook wat mijn eigen spel betreft. Ik ben de laatste wedstrijden een paar keer betrokken geweest bij een tegengoal en nu mis ik een strafschop. Het zijn moeilijke tijden. We zitten allemaal bij NEC in een fase dat het net niet is. Het is de hoek waar de klappen vallen."

NEC verloor vijf keer op rij, maar van een crisis wil Breinburg niet spreken. "Ik vind niet dat we op een dood spoor zitten. Of we in een crisis zitten? Nee, dat vind ik niet. Het ligt ook niet aan de tactiek. Misschien is het geluk, dat we eerder dit seizoen vaak wel hadden, nu bij ons een beetje over. Ik weet het niet. We moeten met z'n allen blijven geloven in wat de doelstelling is (handhaving, red.). We verliezen van een concurrent, maar moeten nu niet panikeren."