Raiola over cliënt: 'Laat ik het zo zeggen: in Italië is dat niet gebruikelijk'

Raiola over cliënt: 'Laat ik het zo zeggen: in Italië is dat niet gebruikelijk'

27-02-2017 13:06
4

Volgens Mino Raiola is het allesbehalve een zekerheidje dat Gianluigi Donnarumma ook komend seizoen bij AC Milan speelt. Raiola laat weten met zijn cliënt ook buitenlandse opties in overweging te nemen.

"Een talent als Donnarumma verdient het om in een geweldig team te spelen en zich daar verder te ontwikkelen", aldus Raiola in gesprek met Calciomercato. Hij realiseert zich dat de ontwikkeling van zijn jonge cliënt enorm hard is gegaan de afgelopen maanden. "Of ik dat verwacht had? Laat ik het zo zeggen: in Italië is het niet bepaald gebruikelijk dat een speler op deze leeftijd al debuteert en tevens zo belangrijk voor het team is."

Volgens Raiola spelen er op de achtergrond genoeg dingen, maar daar wil hij verder niet veel over kwijt. "Er is genoeg interesse voor hem, maar de toekomst voorspellen is lastig. We weten niet wat er gaat gebeuren. Ik heb met hem afgesproken dat ik in de media niet te veel in zal gaan op eventuele transfers, dus dat ga ik nu ook niet doen. Ik ben er om meer mogelijkheden voor hem te scheppen, maar uiteindelijk maakt de speler de keuze altijd zelf of hij wil vertrekken of niet."

De interesse voor Donnarumma is echter niet mals. Zo zou de doelman naar verluidt in de belangstelling staan van Manchester United, dat een megabedrag over heeft voor de Italiaan. Vorige zomer bracht Raiola ook al twee cliënten binnen bij United: Paul Pogba en Zlatan Ibrahimovic tekenden vorig jaar.