Toornstra: 'Als je dat niet doet, hang je met je kop aan de galg. Goed opletten'

Toornstra: 'Als je dat niet doet, hang je met je kop aan de galg. Goed opletten'

03-03-2017 22:26
2

Volgens Jens Toornstra is de titelstrijd nog lang niet beslist. De middenvelder van Feyenoord krijgt de vraag of ze binnen de club niet al rekening houden met het kampioenschap, omdat er na wedstrijden heel veel vertrouwen uit wordt gesproken.

"Nee. Na de wedstrijd heb je heel veel vertrouwen en zit je nog in die wedstrijd", zegt Toornstra tegen Voetbal Inside. "Je hebt goed gespeeld. Maar er zijn nog tien wedstrijden te gaan en volgens mij werd het vorig jaar ook pas in de laatste wedstrijd beslist." Toornstra laat zich ook uit over voetbalinterviews. Houdt hij daarvan? "Je went eraan. Het hoort erbij. Ze zeggen heel vaak dat er politiek correcte antwoorden voorbij komen. Als je dat niet doet, hang je met je kop aan de galg. Je moet altijd goed opletten wat je zegt."

Wedden

Meer odds

Ondertussen mocht Toornstra ook de Gouden Veter in ontvangst nemen van Voetbal Inside. Deze week kon er uit liefst vijf Feyenoorders gekozen worden. "Ik heb het gezien ja. Dan heeft het eigenlijk toch meer waarde. Ik ben er heel blij mee."