'Ook Bayern en Barça melden zich voor gewilde Nederlandse stopper'

'Ook Bayern en Barça melden zich voor gewilde Nederlandse stopper'

03-03-2017 22:21
7

Alles wijst erop dat Stefan de Vrij in de zomer een absolute toptransfer gaat maken. Naast Chelsea en Tottenham Hotspur worden nu ook FC Barcelona en Bayern München gelinkt aan de verdediger van het Nederlands elftal. 

De 25-jarige De Vrij heeft bij zijn huidige werkgever SS Lazio een contract tot medio 2018. De Romeinen doen al een tijde verwoede pogingen om de verbintenis van de voormalig Feyenoorder open te breken. Er is echter nog geen overeenstemming bereikt en dus lijkt De Vrij af te koersen op een transfer. Immers, komende zomer heeft Lazio een laatste kans om nog een flink bedrag te vragen voor de stopper. 

Aan interesse geen gebrek voor De Vrij, weten Sky Italia. Werden eerder al diverse grootmachten uit de Premier League gelinkt aan de international, nu klinken ook de namen van twee van de grootste clubs ter wereld. Zowel Bayern München als FC Barcelona wil in de zomer de defensie versterken. De Vrij, die ongeveer veertig miljoen euro moet kosten, staat hoog op het verlanglijstje.