Jans gaat voor primeur met PEC: 'Dat zou een keer lekker zijn'

Jans gaat voor primeur met PEC: 'Dat zou een keer lekker zijn'

04-03-2017 13:20
4

PEC Zwolle hoopt zaterdag voor het eerst dit seizoen drie punten over te houden aan een clash met een subtopper. Vitesse, dat woensdag een plaats in de bekerfinale afdwong, komt op bezoek bij de manschappen van Ron Jans.

Jans hoopt dat zijn ploeg eindelijk een hoger aangeschreven ploeg punten af kan snoepen. "Dat zou wel een keer lekker zijn", blikt de coach vooruit in gesprek met PEC Zwolle TV. "Maar niet alleen omdat Vitesse is écht een subtopper is en meedoet om plaats vier, maar ook omdat je dan hele goede zaken kan doen om je uit de zorgen te spelen."

Tegenstander Vitesse reist na het bereiken van de bekerfinale met vertrouwen af naar Zwolle. "Tegen Sparta hadden wij een dag minder rust dan de tegenstander, dat was wel te merken. Nu, na de bekerzege, hebben we weer twee dagen rust voor de eerstvolgende wedstrijd. We zijn in ieder geval gebrand op weer een goed resultaat. Ik ben wel benieuwd hoe wij voor de dag komen na twee pittige wedstrijden kort op elkaar te hebben gespeeld", aldus de coach Henk Fraser op de clubsite.