Willem II-spelers dromen, Van de Looi streng: 'Het is echt nog te vroeg'

Willem II-spelers dromen, Van de Looi streng: 'Het is echt nog te vroeg'

04-03-2017 14:21
16

Met nog tien competitieduels te gaan staat Willem II op een knappe negende plek en dus mag de formatie uit Tilburg dromen van een plek in de play-offs om Europees voetbal. Dico Koppers hoopt dat hij en zijn ploeggenoten beide benen op de grond houden in de komende weken. 

Willem II moet in de top-acht eindigen om kans te maken op een mooi toetje. "Dromen mag altijd. Dat is alleen maar mooi. Het zou geweldig zijn voor de club", aldus Koppers voor de camera van Omroep Brabant. Diverse concurrenten hijgen Willem II in de nek, weet hij echter ook. "Stel dat wij nog een paar keer verliezen, dan zak je meteen weer naar beneden. Daarom is het moeilijk om er over te praten."

Trainer Erwin van de Looi wil voorlopig nergens van weten. "Het is nog te vroeg om daarover te praten. We willen het maximale eruit halen. Dat is geen trainerspraat, dat is zoals ik erover denk. Ik heb als trainer ook Europees voetbal meegemaakt, dat is prachtig, maar het is echt nog te vroeg." Zaterdagavond gaat Willem II op bezoek bij nummer acht FC Twente, dat zes punten meer heeft.