Maduro haalt uit: Het feit dat ik hier zit op een wedstrijddag: dat is dodelijk

Maduro haalt uit: "Het feit dat ik hier zit op een wedstrijddag: dat is dodelijk"

05-03-2017 10:16
27

Hedwiges Maduro bevindt zich in een zeer lastige situatie bij FC Groningen. De routinier haalt bij De Tafel van Kees uit naar zijn huidige werkgever. 

Maduro komt dit seizoen niet voor in de plannen van de Groningers. "Ik ben ook naar de directeur geweest. Dit seizoen krijg ik eigenlijk geen eerlijke kans", begint Maduro op FOX Sports. "Dat is een keuze van de club. De club wil van me af om te bezuinigen. Ik ben gebleven want mijn transfer ging niet door. Eigenlijk ben ik het hele jaar niet in aanmerking gekomen om te spelen. Het feit dat ik hier zit op een wedstrijddag: dat is dodelijk. Dan weet je dat je geen kans maakt."

Hans Kraay jr. vindt het nóg pijnlijker dat Groningen tien dagen voor de wedstrijd al toestemming gaf aan Maduro om zondagochtend aan te schuiven bij DTVK. "Dan weet je dat als ik tien ballen in de kruising schiet, nog steeds niet geselecteerd word. Dat is een hele pijnlijke situatie. Ook voor Groningen, want zij moeten mij gewoon doorbetalen. Ik wil het liefst natuurlijk voetballen", aldus Maduro. Groningen komt zondagmiddag om 14.30 uur in actie tegen Ajax.