Maduro wekt verbazing in Groningen: Nee, natuurlijk is dat niet waar

Maduro wekt verbazing in Groningen: "Nee, natuurlijk is dat niet waar"

05-03-2017 14:39
3

Ernest Faber is niet blij met de commotie die is ontstaan door Hedwiges Maduro. De middenvelder van FC Groningen uitte zondagochtend zijn onvrede.

"Ernest Faber mag mij niet opstellen van Hans Nijland (directeur van Groningen, red.)", zei Maduro bij De Tafel van Kees. De Groningen-trainer spreekt tegenover FOX Sports zijn verbazing uit. "Nee, natuurlijk is dat niet waar. Het is een complex verhaal. Ik bepaal zelf de opstelling, anders zou ik hier niet staan."

"Na de eerste seizoenshelft zijn er heldere afspraken gemaakt tussen de club en Hedwiges. Hij kan in principe meetrainen, maar maakt geen deel meer uit van de wedstrijdselectie", vervolgt Faber. "Hij zou naar een andere club gaan, dat was bijna honderd procent zeker. Maar het werd uitgesteld, uitgesteld, uitgesteld."

Faber baalt van de commotie rond Groningen en Maduro. "Het is onnodig. Zo ken ik Hedwiges ook helemaal niet. Ik had het idee dat het een beetje in zijn mond werd gelegd. Als hij het nog een keer had mogen vertellen, was er iets anders uitgekomen. Dit geeft een verkeerd beeld."