Robben baalt na nieuwe afstraffing: 'We moeten de voetjes op de grond houden'

Robben baalt na nieuwe afstraffing: 'We moeten de voetjes op de grond houden'

07-03-2017 23:30
1

Hoewel Bayern München dinsdagavond opnieuw oppermachtig was tegen Arsenal, bleef Arjen Robben kritisch op het spel van zijn ploeg. De aanvaller baalt van de achterstand bij rust.

Door een goal van Theo Walcott stond het halverwege 1-0. Na de rode kaart voor Laurent Koscielny stelde Bayern orde op zaken. "De eerste helft was niet goed", zei Robben na afloop, geciteerd door De Telegraaf. "Het is altijd raar. We praten voor de wedstrijd, we wisten dat het ging gebeuren. Maar we waren aan het slapen."

"Ze gingen pushen. Dit was niet goed met het oog op de kwartfinales, we moeten beter", vervolgt Robben, die zelf de 1-2 voor zijn rekening nam. Uiteindelijk liep de ploeg van trainer Carlo Ancelotti, net als drie weken geleden, uit naar een 1-5 zege. "De tweede helft was al veel beter. Na de strafschop en de rode kaart hebben we dit duel goed beëindigd."

Robben eist scherpte van Bayern. "We moeten stap voor stap zetten. Ik houd er niet van om nu al over een finale te praten. Er gaan allemaal goede teams door naar de kwartfinales, dus we krijgen sowieso een sterke tegenstander. We moeten de voetjes op de grond houden."