PSV gelooft in titel na Barça-comeback: Dat kan in Eredivisie ook nog steeds

PSV gelooft in titel na Barça-comeback: "Dat kan in Eredivisie ook nog steeds"

09-03-2017 16:17
16

De ongelooflijke comeback van FC Barcelona tegen Paris Saint-Germain dient als inspiratie voor PSV. Doelman Jeroen Zoet gelooft dat de club nog kampioen kan worden, ondanks de acht punten achterstand op Feyenoord.

Zoet gelooft dat het mentale aspect, de kampioenstress in dit geval, de concurrenten kan opbreken. "Dat is een grote factor. Als je zoals bij Barcelona ziet dat een wedstrijd in zeven minuten beslist kan worden en dat er ineens een heel ander team doorgaat", zegt de keeper in gesprek met Omroep Brabant. "Dat kan in de Eredivisie ook nog steeds, alleen moeten wij dan wel blijven winnen."

Door het puntenverlies van de concurrenten was het voor PSV extra zuur dat er een week eerder verloren was van Feyenoord. Zoet speelde met een eigen goal daarin een negatieve hoofdrol.
"Dat heb ik een plek gegeven en achter me gelaten. Dat er nog over gesproken wordt hoort bij het voetbal, maar het is twee weken geleden en door mij weggestopt. Want over 48 uur staan we weer in Deventer en daar is nu al mijn focus op", aldus Zoet.