De Jong gaat naar Ajax-Twente kijken: Wij gaan er maar eens lekker voor zitten

De Jong gaat naar Ajax-Twente kijken: "Wij gaan er maar eens lekker voor zitten"

11-03-2017 22:14
18

Luuk de Jong erkent dat PSV een lastige wedstrijd speelde tegen Go Ahead Eagles. De Eindhovenaren kwamen op voorsprong, maar incasseerden ook een tegentreffer. Door treffers van de spits, broer Siem de Jong en Andrés Guardado kwam het uiteindelijk alsnog goed.

"Je maakt het jezelf zo moeilijk", reageert De Jong voor de camera van FOX Sports. "Maar we hebben ons niet gek laten maken. Ik denk dat we goed naar 1-2 en 1-3 zijn uitgelopen. We hadden het soms beter uit kunnen spelen, dan maak je het ook weer wat makkelijker. Maar het belangrijkste is dat we gewoon winnen."

Het was voor het eerst dat de broertjes Siem en Luuk scoorden voor dezelfde ploeg. Siem deed dat vanaf de penaltystip, zijn broer Luuk na de theepauze. "Het werd eens tijd. Het is ook mooi dat hij die penalty binnenschiet, dan kunnen we daar ook weer over ophouden", aldus de spits, die nu weet dat het verschil met nummer twee Ajax nog maar één puntje is. "Zij moeten morgen ook maar weer winnen (van FC Twente, red). Wij gaan er maar eens lekker voor zitten."