Brenet blij met terugkeer van 'apart PSV-gevalletje': 'We steunen hem'

Brenet blij met terugkeer van 'apart PSV-gevalletje': 'We steunen hem'

maandag 20 maart 2017 om 11:07

PSV-back Joshua Brenet is blij dat collega Jürgen Locadia weer fit is. De aanvaller kan de komende weken van grote waarde zijn voor de nummer drie van de Eredivisie, vertelt Brenet in gesprek met ELF Voetbal Magazine. 

"Je ziet meteen dat hij dreiging toevoegt aan het team, dus ik ben blij dat hij weer terug is", aldus de back. Achter de schermen heeft Locadia zich tijdens zijn maandenlange revalidatie op de vlakte gehouden, onthult de rechtspoot. "Tijdens de revalidatie focuste hij zich het liefst op zichzelf, om zo snel mogelijk te herstellen."

"Maar Locadia is gewoon een apart gevalletje", knipoogt Brenet vervolgens. "Als hij zich op zichzelf wil focussen en in het maken van muziek zijn rust en kracht terugvindt, dan steunen we hem daarin."

Oranje
Een oproep voor het Nederlands elftal zat er ditmaal niet in voor de Amsterdammer. Daar heeft hij vrede mee. "Jammer, maar ik speel niet altijd bij PSV, dus ja. Ik ga wel kijken hoor. Maar vooral ga ik van mijn vrouw en kind genieten." Oranje speelt komende week tegen Bulgarije (WK-kwalificatie) en Italië (oefenwedstrijd). 

Plaats een reactie

DubRtd +15571
maandag 20 maart 2017 om 11:16
"Een oproep voor het Nederlands elftal zat er ditmaal niet in voor de Amsterdammer. Ik ga wel kijken hoor. Maar vooral ga ik van mijn vrouw en kind genieten."

Zijn zijn vrouw en kind wel geselecteerd dan?
Je weet het niet ten slotte bij deze "bondscoach".
Vind ik leuk
Korm +28137
maandag 20 maart 2017 om 11:42
*zucht*
Vind ik leuk
maandag 20 maart 2017 om 12:23
ben benieuwd of zoetje op goal staat!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Brenet blij met terugkeer van 'apart PSV-gevalletje': 'We steunen hem'