Club belooft tickets van 1 pond in de Premier League: 'Zonde om veel te vragen'

Club belooft tickets van 1 pond in de Premier League: 'Zonde om veel te vragen'

Gepubliceerd: dinsdag 21 maart 2017 om 08:49di 21-03-2017 om 08:49

Bradford heeft nog een lange weg te gaan, maar de fans zullen zich nu al in de handen wrijven bij een eventuele promotie naar de Premier League. Edin Rahic, de Duitse mede-eigenaar van de club, heeft namelijk een opvallende belofte gedaan.

Mocht Bradford naar de Premier League promoveren, dan hoeven supporters slechts één pond voor een toegangskaartje te betalen, meldt The Times. Rahic meent dat Bradford al genoeg geld ontvangt via het enorme tv-contract in de hoogste afdeling. "Dat levert ons minimaal honderd miljoen pond op", aldus de Duitser.

"Waarom zou je niet iets terugdoen voor de fans?", vervolgt Rahic. "Gezien die bedragen vind ik het zonde om te veel geld te vragen." Bradford behoort nu al steevast tot de clubs waar fans het goedkoopst in het stadion zitten. Momenteel kost een seizoenkaart slechts 149 pond (171 euro). 

Dat is terug te zien in de toeschouwersaantallen. Bradford trekt gemiddeld 18.000 fans per duel in de League One, het derde niveau. Overigens ligt Bradford op koers voor de play-offs, waardoor het mag hopen op promotie naar het Championship. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws