Genegeerd door Blind: 'Hopen op een selectie voor Oranje doe ik niet meer'

Genegeerd door Blind: 'Hopen op een selectie voor Oranje doe ik niet meer'

21-03-2017 22:21
15

Hoewel hij in de Belgische competitie uitstekend presteert, is Ruud Vormer nog niet in beeld bij Danny Blind. Hopen op een selectie voor Oranje doet de middenvelder van Club Brugge echter niet meer.

"Het is moeilijk. Ik ben er ook niet echt mee bezig", zegt hij op de Facebook-pagina van Club Brugge. "Ik ben meer bezig met het kampioenschap met Club Brugge. Echt hopen op een selectie doe ik niet meer."

De Oranje-hoop mag dan wat vervaagd zijn, zijn blik op de Eredivisie is dat niet. "Ik volg Feyenoord nog wekelijks. Ook laatst tegen Heerenveen", vertelt hij. "Het gaat nog spannend worden. Op 2 april is het tegen Ajax. Als ze die pakken, is het wel klaar."

Hoelang Vormer nog bij Club Brugge blijft, weet hij niet. "Ik heb nog een driejarig contract. Ik zit hier goed en ik voetbal iedere week. Waarom zou ik dan niet voor altijd bij Club blijven? (...) Het zou wel mooi zijn om hier aanvoerder te zijn. Maar misschien gaat 'die ouwe' (Timmy Simons, red.) nog wel een jaartje door. Daar zou ik ook blij mee zijn", lacht Vormer.