Goed en slecht nieuws PSV: Willems op schema, maar twijfels over Guardado

Goed en slecht nieuws PSV: Willems op schema, maar twijfels over Guardado

22-03-2017 00:00
16

PSV staat in nauw contact met de medische staf van de Mexicaanse nationale ploeg. De Eindhovenaren moeten er echter rekening mee houden dat Andrés Guardado de eerste wedstrijd na de interlandperiode mist.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Guardado raakte afgelopen weekend tegen Vitesse geblesseerd aan zijn hamstring, maar reisde wel af naar de nationale ploeg. Daar is inmiddels duidelijk geworden dat hij niet in actie zal komen tijdens de WK-kwalificatieduels. Uit een MRI-scan is gebleken dat hij acht tot tien dagen fysiotherapie nodig heeft, meldt het ED.

Achter zijn meespelen in de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam, over anderhalve week, staat een groot vraagteken. PSV hoopt hem begin volgende week weer op De Hergang te begroeten.

Jetro Willems lijkt wel gewoon inzetbaar in de uitwedstrijd tegen Sparta. Hij had last van zijn hamstring, zat tegen Vitesse niet bij de wedstrijdselectie, maar heeft de training inmiddels hervat. "We denken dat hij volgende week weer instroomt bij de groepstraining", aldus Cocu in de regionale krant.