Fraaie Eredivisie-transfer met dank aan Ten Rouwelaar: Enorm blij om

Fraaie Eredivisie-transfer met dank aan Ten Rouwelaar: "Enorm blij om"

25-03-2017 20:30
5

FC Twente maakte vrijdag bekend dat Jorn Brondeel in de zomer de overstap maakt naar Enschede. De Belgische goalie, die dit seizoen door NAC gehuurd wordt van Lierse SK, heeft zijn transfer naar eigen zeggen voor een groot deel te danken aan Jelle ten Rouwelaar. Hij is keeperstrainer in Breda. 

"Jelle is heel belangrijk voor mij geweest. Hij heeft me mentaliteit bijgebracht en sterker gemaakt", aldus Brondeel in gesprek met BN/De Stem. "In de winterstop rond de feestdagen moest ik door trainen, terwijl ik misschien liever naar huis ging. Zeker als het koud was en teamgenoten vrij waren. Maar ik moest door van Jelle. Achteraf ben ik daar enorm blij om. Dankzij hem heb ik stappen gemaakt."

Wedden

Meer odds

De Belgische sluitpost kijk uit naar zijn avontuur bij Twente, dat Brondeel voor vier jaar vast heeft gelegd. "Twente is voor mij een mooie kans om naar de Eredivisie te gaan. Ik heb altijd in mijn hoofd gehad om hogerop te gaan. Met NAC wil ik promotie naar de Eredivisie bewerkstelligen, dat is het doel waar ik heel het seizoen voor ga. De periode bij NAC wil ik op een mooie manier afsluiten. Daar zal ik alles aan doen."

Lees ook: NAC-doelman tekent in Eredivisie: "Zelf ook poging gedaan hem over te nemen"