Go Ahead vangt bot bij Liverpool: 'Komend seizoen is waarschijnlijk te vroeg'

Go Ahead vangt bot bij Liverpool: 'Komend seizoen is waarschijnlijk te vroeg'

maandag 27 maart 2017 om 09:00

Bij Go Ahead Eagles zien ze in Pepijn Lijnders de perfecte hoofdtrainer voor komend seizoen, maar de assistent-trainer van Liverpool houdt de boot nog even af. Hij is trouw aan Jürgen Klopp en geeft de Premier League prioriteit.

"Dit is niet het moment om na te denken over de volgende persoonlijke stap en project", zegt Lijnders in gesprek met Voetbal International. "Ik weet van de interesse van verschillende clubs en waardeer dit, maar timing en loyaliteit is belangrijk ten opzichte van Liverpool en Jürgen."

Lijnders wil zich focussen op Liverpool, dat strijdt om een ticket voor de Champions League. "Mijn complete focus gaat naar het assisteren van Jürgen. Om te concurreren in deze intense Premier League, te vechten voor prijzen en om kleur te geven aan de nieuwe generatie spelers", zegt Lijnders. Uiteindelijk wil hij wel aan de slag als hoofdtrainer. "Dat is absoluut de ambitie, maar komend seizoen is waarschijnlijk te vroeg. Ik ben loyaal en daarom zou het lastig zijn om na slechts één volledig jaar met Jürgen uit dit project bij Liverpool te stappen."

Plaats een reactie

maandag 27 maart 2017 om 09:38
Pepijn Lijnders kan denk ik een grote jongen worden. Klopp en de spelers zijn allemaal onder de indruk.....
Vind ik leuk
Mall00t +5439
maandag 27 maart 2017 om 10:01
Dat valt allemaal nog maar te bezien. Over Meulensteen kon je bij Manchester United ook alleen maar lovende verhalen lezen. Toen hij op eigen benen kwam te staan mislukte hij overal. Een goede trainer is nog niet per definitie een goede eindverantwoordelijke.
Vind ik leuk
maandag 27 maart 2017 om 10:04
Daarom zet ik er ook bij ''kan''

Maar hij is nog jong, Meulensteen was al wat ouder natuurlijk.
Vind ik leuk
maandag 27 maart 2017 om 09:52
Het bestuur van Go Ahead blijkt dus echt delusioneel te zijn
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Go Ahead vangt bot bij Liverpool: 'Komend seizoen is waarschijnlijk te vroeg'