Van Hooijdonk onder de indruk: Hij raakt nooit in paniek en is erg balvast

Van Hooijdonk onder de indruk: "Hij raakt nooit in paniek en is erg balvast"

27-03-2017 20:02
4

Pierre van Hooijdonk denkt dat Feyenoord aanstaande zondag de genadeklap gaat uitdelen aan titelconcurrent Ajax. De Eredivisie-koploper heeft met nog zeven duels te gaan een voorsprong van zes punten op de rivaal uit Amsterdam. Van Hooijdonk is in de afgelopen weken écht overtuigd geraakt van het feit dat Feyenoord kampioen wordt. 

"Door de wedstrijd tegen Heerenveen ben ik om. Feyenoord wordt kampioen en ik denk dat ze ook in Amsterdam winnen. Ajax heeft het lastig en moet ook winnen om nog een beetje in de buurt van Feyenoord te geraken", vertelt Van Hooijdonk aan RTV Rijnmond. 

"En Feyenoord speelt met ontzettend veel vertrouwen", vervolgt hij. "Ik hoop ook dat ze daar gaan spelen zoals de tweede helft in Heerenveen. En zo op een waardige manier laten zien wie de baas in Nederland momenteel is."

Nicolai Jörgensen, dit seizoen al goed voor negentien Eredivisie-treffers, is de grote man bij de nummer één van Nederland. "Hij maakt doelpunten, geeft assists en hij weet heel erg goed waar hij op het veld iets moet doen."

"Hij raakt ook nooit in paniek en is erg balvast. Voor de Nederlandse competitie is hij een prima kapstok om verder te voetballen. Zijn komst is een goede zet geweest van Martin van Geel."