Grim 'zou aanbod weigeren': 'Hij gaat dat wel lastig vinden'

Grim 'zou aanbod weigeren': 'Hij gaat dat wel lastig vinden'

27-03-2017 23:28
16

Jason Oost denkt dat Fred Grim géén interesse heeft om de vaste bondscoach van het Nederlands elftal te worden. De twee kennen elkaar goed uit hun gezamenlijke periode bij Almere City. Dinsdagavond staat Grim als interim-bondscoach aan het roer tijdens de oefeninterland tegen Italië. 

"Fred zou dat denk ik niet willen. Hij heeft in zijn trainersloopbaan geleidelijk aan stappen gezet. Hij zou denk ik eerst voor een grotere club kiezen dan Almere City en vervolgens op gaan bouwen", vertelt Oost aan ELF Voetbal. "Maar: dat hij de kwaliteiten heeft om een hele goede trainer te worden, daar twijfel ik absoluut niet aan."

"Ik heb hem meegemaakt als hoofdtrainer en weet dat hij de kwaliteiten heeft om op hoog niveau te werken. Hij gaat het wel lastig vinden om nu bondscoach te zijn. Er komt meer bij kijken dan alleen die groep te trainen", vervolgt Oost. "Hij heeft als trainer nog niet die grote naam opgebouwd die anderen wel hebben. Elke eventuele fout die hij maakt, zal onder een vergrootglas komen te liggen."