Vilhena: 'Het was de eerste keer dat ik zoiets meemaakte, ik besefte het niet'

Vilhena: 'Het was de eerste keer dat ik zoiets meemaakte, ik besefte het niet'

29-03-2017 07:23
8

Tonny Vilhena speelde dinsdagavond met Oranje samen met spelers waar Feyenoord het zondag juist tegen opneemt. Dan staat de cruciale wedstrijd tegen Ajax op het programma. Het is echter de grote vraag of Vilhena dan van de partij is.

De middenvelder van Feyenoord hangt namelijk een schorsing van drie duels boven het hoofd. Woensdagavond hoort Vilhena hoe of wat. "Ja, ik weet pas deze week of ik kan spelen. Ik moet naar de zaak toe. We zullen zien", aldus Vilhena tegenover het Algemeen Dagblad. "We hebben het als spelers van Feyenoord hier niet met Ajacieden gehad over de Klassieker van zondag. Ik zie zondag de spelers van Ajax weer, dan moet het gebeuren."

Wedden

Meer odds

Vilhena was bij Oranje getuige van het ontslag van Danny Blind. "Het was de eerste keer dat ik zoiets meemaakte", zegt hij tegen RTV Rijnmond. "Het was een beetje kijken: wat gebeurt er? Ik besefte het eigenlijk niet. Ik vind het jammer dat Blind weg is. Het is een goede trainer, een die wilt winnen. Wie er nu moet komen? Dat is niet aan mij, maar aan de KNVB. We zullen het zien."