Feyenoord gaat kampioen worden in de Arena. Ze winnen daar van Ajax

"Feyenoord gaat kampioen worden in de Arena. Ze winnen daar van Ajax"

29-03-2017 12:27
33

Sjaak Swart denkt dat Ajax nog altijd een kans maakt op het kampioenschap dit jaar. Volgens 'Mister Ajax' kan de hele titelrace er anders uitzien als Ajax de drie punten zondag in Amsterdam houdt. Feyenoord heeft nu nog zes punten voorsprong op hun eeuwige rivaal, maar volgens Swart gaat daar verandering in komen.

"Feyenoord wordt echt geen kampioen in de Arena. Als ik er nou echt van overtuigd van was dat Feyenoord beter zou voetballen dan Ajax, dan zou ik dat ook zeggen", vertelt het Ajax-icoon aan Voetbal International. "Maar heb je ze gezien tegen Heerenveen?" Volgens Swart hadden de Rotterdammers voor de rust gemakkelijk met 3-0 achter kunnen staan. "Het kampioenschap is echt niet beslist."

Jan Everse, die voor zowel Feyenoord als Ajax minuten maakte, is het niet eens met Swart. Hij is er van overtuigd dat Feyenoord zondag de titel gaat pakken. "Feyenoord gaat kampioen worden in de Arena. Ze winnen daar van Ajax", verklaart hij. "Achterin is Feyenoord sterk, ze hebben onberekenbare vleugels en een goede spits die makkelijk scoort." Everse sluit af met een voorspelling: "Feyenoord wint met 2-1."