Van Hoofdklasse naar Eredivisie: 'Afspraak niet nagekomen. Gunnen hem deze kans'

Van Hoofdklasse naar Eredivisie: 'Afspraak niet nagekomen. Gunnen hem deze kans'

Gepubliceerd: dinsdag 4 april 2017 om 23:52di 04-04-2017 om 23:52

VV Noordwijk moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Door een verbroken belofte heeft de club de samenwerking met Dogan Corneille beëindigd. De trainer gaat tegen de afspraak in per komend seizoen aan de slag bij Willem ll.

Corneille beloofde de Hoofdklasser ook volgend seizoen voor de groep te staan als Noordwijk hem dat aanbod zou doen. Dat gaat echter niet gebeuren omdat hij fulltime assistent-trainer van Willem ll wordt. Voor die club is hij nu al parttime in dienst als assistent. De Tilburgers willen hem nu fulltime in dienst hebben en dat aanbod heeft Corneille geaccepteerd.

Tot grote onvrede van Noordwijk, dat hem direct op straat heeft gezet. 'Corneille heeft tijdens het gesprek over de contractverlenging met Noordwijk duidelijk toegezegd een fulltime functie bij Willem II niet te ambiëren en dus te allen tijde voor Noordwijk te zullen kiezen als hem dit aanbod zou worden gedaan', zo laat de club in een statement op de clubsite weten. 

'Hoofdtrainer Corneille is deze afspraak niet nagekomen en daarom heeft het bestuur van Noordwijk besloten om per direct afscheid van hem te nemen. Hoewel Noordwijk de gang van zaken betreurt gunt een ieder bij de club Dogan deze prachtige kans om fulltime in de Eredivisie aan de slag te gaan. Corneille betreurt de gang van zaken maar snapt de principiële beslissing van de club.'

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws