Engelsen lovend over Eredivisie-talent: Er kijken voortdurend mensen mee

Engelsen lovend over Eredivisie-talent: "Er kijken voortdurend mensen mee"

05-04-2017 11:55
7

Lewis Baker heeft nog altijd hoop op een doorbraak bij Chelsea. De Vitesse-middenvelder, gehuurd van de Londenaren, is tevreden met zijn eigen ontwikkeling. 

"Ik ben totaal niet bang dat ik het niveau niet aan zou kunnen en het is mijn droom met Chelsea in de Premier League te spelen. Maar zover is het nog niet. Ik word steeds beter en op een dag moet het goed genoeg zijn", zegt hij tegen Voetbal International

Ook bij Chelsea zijn ze tevreden, zo weet hij. "Er kijken voortdurend mensen van Chelsea mee naar mijn ontwikkeling. Ze zien iedere wedstrijd, we hebben veel contact en ze zijn tevreden." Dit seizoen kwam hij al dertig keer in actie voor de Arnhemmers. In die wedstrijden scoorde hij maar liefst veertien keer. 

Dat Chelsea tevreden zou zijn, klopt. Eddie Newton volgt alle verhuurde spelers voor Chelsea. "Wij zijn heel tevreden over de ontwikkeling die Lewis dit seizoen bij Vitesse heeft doorgemaakt. Lewis behoort tot een generatie grote talenten en momenteel zit hij op negentig procent van wat we van hem willen. Er zijn nog aspecten aan zijn spel die moeten worden verbeterd. Hij is nu een heel offensieve voetballer en we willen een allround middenvelder van hem maken", aldus Newton.