Eerste kop rolt bij zwalkend Roda JC: directeur stopt per direct

Eerste kop rolt bij zwalkend Roda JC: directeur stopt per direct

05-04-2017 13:12
29

Ton Caanen is niet langer technisch directeur van Roda JC. De hekkensluiter van de Eredivisie maakt dat woensdagmiddag via de officiële kanalen bekend. Hij legt zijn functie in ieder geval tot het einde van het seizoen neer. 

'Roda JC en Ton Caanen hebben samen de conclusie getrokken dat de functie van technisch directeur niet langer bekleed zal worden door Ton Caanen', valt er te lezen in een statement op de website van de Limburgers. 

'In het belang van de club zijn partijen tot dit besluit gekomen, waarbij geldt dat Caanen voor de rest van dit seizoen zijn arbeid stil legt. De club en Ton Caanen zullen samen bespreken in welke hoedanigheid het dienstverband tussen partijen gecontinueerd zal worden, vanuit de toekomstige plannen die de club heeft.' 

Caanen werd in oktober 2015 benoemd tot td van Roda. In zijn eerste seizoen kreeg hij het een paar keer aan de stok met trainer Darije Kalezic. De oefenmeester werd in de zomer vervangen door Yannis Anastasiou. Onder het bewind van Caanen werden er tijdens diverse transferwindows tal van spelers naar Kerkrade gehaald.