'PSV en Twente zitten op de tribune voor talentvolle verdediger van Inter'

'PSV en Twente zitten op de tribune voor talentvolle verdediger van Inter'

05-04-2017 13:40
5

PSV is één van de clubs die de situatie van Zinho Vanheusden nauwlettend in de gaten houdt. De zeventienjarige Belg staat onder contract bij Internazionale. De verdediger is jeugdinternational van België onder 19 jaar. Ook FC Twente volgt Vanheusden. 

Afgelopen week zaten scouts van PSV en Twente op de tribunes tijdens twee kwalificatieduels van België onder 19. FC Inter News meldt dat woensdag. De Eindhovenaren staan sowieso niet alleen in hun belangstelling voor de tiener. Ook vertegenwoordigers van Chelsea, Everton, Borussia Dortmund, Anderlecht en AA Gent waren aandachtig toeschouwer. 

Vanheusden verkaste in 2015 van Standard Luik naar Inter. In Milaan heeft de jonge stopper een verbintenis tot de zomer van 2019. Hij deed tot op heden nog niet één keer mee in de Serie A. Volgens FC Inter News is er wel een grote kans dat Vanheusden volgend seizoen onderdeel wordt van de A-selectie van de grootmacht uit de Serie A. Of Inter wil meewerken aan een (tijdelijk) vertrek, is dus maar de vraag.