Eredivisie-bekende bij Leicester aangehouden wegens vermeende mishandeling

Eredivisie-bekende bij Leicester aangehouden wegens vermeende mishandeling

06-04-2017 15:24
9

Ahmed Musa van Leicester City is woensdagochtend gearresteerd op verdenking van mishandeling van zijn vrouw. Na de gewonnen wedstrijd tegen Sunderland (2-0) zou er in huize Musa midden in de nacht onrust zijn geweest. Inmiddels is de ex-speler van VVV-Venlo weer op vrije voeten. 

Toen de politie dinsdagavond arriveerde bleek de vleugelspeler niet thuis, maar hij werd uiteindelijk alsnog gearresteerd op woensdagochtend. Inmiddels is de Nigeriaan weer vrij. Bij Leicester City worden geen verdere maatregelen getroffen tegen de aanvaller. 

"Wij zijn op de hoogte van het feit dat Ahmed Musa heeft meegewerkt aan het onderzoek aangaande de onrust in zijn huis", laat een woordvoerder van Leicester optekenen in The Independent. "We zien geen reden om hier verder nog maatregelen aan te verbinden, aangezien hij daarna weer is vrijgelaten."

Musa kwam afgelopen zomer voor een bedrag van twintig miljoen euro over van CSKA Moskou en speelde al 30 wedstrijden voor Leicester. Onder de huidige trainer Craig Shakespeare is de Nigeriaan echter uit de gratie geraakt en is hij zijn basisplaats verloren.