We voelen ons verantwoordelijk voor de club, voor de stad, voor de supporters

"We voelen ons verantwoordelijk voor de club, voor de stad, voor de supporters"

09-04-2017 19:10
10

Steven Berghuis gaat er de komenden weken álles aan doen om Feyenoord aan de eerste landstitel sinds 1999 te helpen. Zondagmiddag bezorgde de vleugelaanvaller zijn ploeg een punt door tweemaal te scoren tijdens het uitduel met PEC Zwolle (2-2). 

Berghuis maakte twee identieke treffers in Zwolle. De buitenspeler trok vanaf de rechtervleugel naar binnen en passeerde goalie Mickey van der Hart met links. "Dat ging vooral op gevoel. We probeerden het beste ervan te maken op dit kunstgras. De bal liep niet lekker, dat zorgde voor minder uitgespeelde kansen", zei Berghuis na afloop voor de camera van FOX Sports. 

Wedden

Meer odds

De voorsprong op nummer twee Ajax is geslonken tot één schamel puntje. Er staan nog vier duels op het programma. "Het wordt spannend, maar ik heb er ook veel zin in. We voelen ons verantwoordelijk voor de club, voor de stad, voor de supporters en voor onszelf", aldus Berghuis.

"Het zit goed in deze groep, we houden ons hoofd omhoog. We doen er alles voor om kampioen te worden. We staan nog een punt voor en hebben het nog in eigen hand."