Opsteker Feyenoord: verdediger maakt rentree bij beloften in oefenduel met ADO

Opsteker Feyenoord: verdediger maakt rentree bij beloften in oefenduel met ADO

10-04-2017 17:11
9

Een opsteker voor Feyenoord. Terence Kongolo heeft maandag zijn rentree gemaakt in een oefenwedstrijd van Feyenoord 2 tegen ADO Den Haag 2. De verdediger miste de voorbije vijf duels van het eerste elftal met een bovenbeenblessure.

In het Kyocera Stadion speelde Kongolo een helft mee als centrale verdediger, meldt Voetbal International. Helemaal naar wens verliep zijn terugkeer overigens niet. Mede door een knullige tegengoal werd het 2-2. Ook Kenneth Vermeer, Lucas Woudenberg en Marko Vejinovic maakten hun opwachting bij de Rotterdammers. Tom Beugelsdijk deed mee aan ADO-zijde.

Wedden

Meer odds

Tom Trybull opende de score na een te harde terugspeelbal van Vejinovic op Vermeer. Na de pauze maakte Vejinovic zijn fout goed door een indirecte vrije trap in de zestien meter binnen te schieten. Via Delano Laden kwam de thuisploeg opnieuw op voorsprong, maar in de slotminuten bepaalde Dylan Vente de eindstand op 2-2.

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst ving het gemis van Kongolo de laatste weken op met Miquel Nelom. Of Kongolo zondag in het thuisduel met FC Utrecht weer bij de selectie zit, is nog niet duidelijk.