Heerlijk Europa League-avondje: de drie meest getipte bets (mét rol voor Ajax)

Heerlijk Europa League-avondje: de drie meest getipte bets (mét rol voor Ajax)

13-04-2017 16:30
4

De betters op DailyOdds hebben weer volop getipt in de jacht op de €250 aan geldprijzen in het weekklassement. Opvallend is dat onder de meest gespeelde tips we vaak een zege van Ajax terug zien! Ook zeges voor Lyon & Manchester United zijn populair onder de wedtippers van DailyOdds, de grootste wedcommunity van Nederland. 

Winst Ajax voor 2,50 keer je inzet
Maar liefst 21 keer tipten community-leden een zege voor Ajax. Voor 2,50 keer je inzet een prachtige odd. Wie meer vertrouwen heeft in de Duitsers: Schalke brengt ruim 3 keer je inzet. In de top 5 van de 'populaire tips' zien we ook veel tippers die wat meer zekerheid inbouwen. Zo is de 'Dubbele kans' van Ajax wint of een gelijkspel voor 1,42 ook een veel gespeelde tip en zien we een zevental spelers de 'Draw no bet' spelen. Mocht het vanavond dus in een gelijkspel eindigen krijgen deze tippers hun inzet terug!

Wedden

Meer odds

De statistieken spreken ook in het voordeel van Ajax: lees hier de preview!

Winst Manchester United voor 2,00 keer je inzet!
Op bezoek bij Anderlecht en een Manchester United dat loert op een prijs. Mourinho en Zlatan die de Europa League serieus nemen. Ja, voor een verdubbeling van je inzet vinden we bij DailyOdds ook dat deze wedtip een erg mooie weddenschap is. Het is dus niet voor niets dat 8 leden deze wedtip aandurven!

Winst Lyon voor 1,60 keer je inzet
Dit vinden we een linke wedtip! Vijf tippers kunnen hier weleens kopje onder gaan. Lyon draait niet lekker en ging afgelopen weekend nog met 1-4 onderuit tegen hekkensluiter Lorient. Geen goede generale dus. Wij houden het bij dit affiche liever bij de wedtips dat beide teams scoren en dat er veel goals gaan vallen!

Neem de statistieken voor deze wedstrijd door in onze preview: klik hier!

Speel mee & maak wekelijks kans op €250 aan geldprijzen!
Voor meer info over het DailyOdds Tipspel: KLIK HIER! Daag je vrienden uit, bewijs je wedkennis en bereik de top van de ranglijsten. Maak wekelijks kans op €250 aan geldprijzen!