Feyenoord verlengt met gewilde international: Heeft hij zelf afgedwongen

Feyenoord verlengt met gewilde international: "Heeft hij zelf afgedwongen"

13-04-2017 15:49
18

Het contract van Feyenoord-back Rick Karsdorp is opengebroken en verlengd tot de zomer van 2021. De stadionclub maakt dat donderdagmiddag bekend via de officiële kanalen. Karsdorp (22) lag vast tot medio 2020. 

Woensdag verlengde Bilal Basacikoglu zijn contract al in De Kuip en het Algemeen Dagblad meldde later op de dag dat ook Karsdorp een nieuwe verbintenis zou krijgen. Dat blijkt dus te kloppen. Donderdag zijn de handtekeningen gezet. 

"Dat Rick dit seizoen zijn debuut heeft gemaakt voor het Nederlands elftal, zegt alles over de ontwikkeling die hij ook dit seizoen weer doormaakt", aldus technisch directeur Martin van Geel. "De beloning, in de vorm van dit vernieuwde en verbeterde contract, heeft hij zelf afgedwongen. Rick is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een belangrijke speler voor Feyenoord. We zijn blij dat Rick zelf ook voldoende perspectief ziet bij Feyenoord en dat bevestigt met het tekenen van dit contract."

Karsdorp raakte onlangs geblesseerd aan zijn knie en komt voorlopig niet in actie namens de koploper van de Eredivisie. De rechtsback zou in de belangstelling staan van diverse buitenlandse grootmachten, waaronder Bayern München.