Overmars geeft toe: 'Eerlijk: het zou in de toekomst best kunnen gebeuren'

Overmars geeft toe: 'Eerlijk: het zou in de toekomst best kunnen gebeuren'

13-04-2017 20:23
11

Marc Overmars sluit niet uit dat hij Ajax verlaat voor Arsenal. De Engelse grootmacht zou de directeur spelersbeleid van Ajax op de korrel hebben als nieuwe technisch directeur.

Arsenal is volgens The Daily Mail bereid om Overmars de eerste technisch directeur in de historie van de club te maken. Voor aanvang van het duel Ajax en Schalke 04 in de kwartfinale van de Europa League wordt Overmars aan de tand gevoeld.

"Ik denk dat er een lijst is met een aantal namen. Daar zal ik misschien opstaan. Het is ook weer niet zo spannend", reageert Overmars in gesprek met FOX Sports. Op het einde van het interview zet hij de deur echter op een kier. "Als ik eerlijk moet zijn: het zou ooit in de toekomst best kunnen gebeuren."

Overmars was van 1997 tot 2000 als speler actief in Noord-Londen en is de club niet vergeten. "Ik ken de club vrij goed en heb altijd redelijk contact gehouden. Wat dat betreft zijn de berichten ook niet zo gek, omdat ik er een paar heel mooie jaren heb gehad", vervolgt hij.

"Maar nu ben ik gefocust op Ajax. Ik heb net bijgetekend voor vier jaar. We zullen het wel zien. We hebben er in elk geval niet over gesproken", aldus Overmars, die duidelijk om het onderwerp heen probeert te praten. "Ja, daar ben ik wel goed in. Ik heb geleerd: lang doorpraten, dan verandert het onderwerp wel."