'Berghuis stelt duidelijke voorwaarden: transfer behoort tot mogelijkheden'

'Berghuis stelt duidelijke voorwaarden: transfer behoort tot mogelijkheden'

14-04-2017 21:17
21

Steven Berghuis wil volgend seizoen voor zijn kans gaan bij Watford, mits hij onderdeel uitmaakt van het eerste elftal. Anders kiest de huidige speler van Feyenoord voor een transfer. Zijn contract in Engeland loopt door tot medio 2019.

Berghuis speelt dit seizoen op huurbasis bij Feyenoord, omdat zijn kansen op speeltijd bij Watford gering waren. Wanneer het seizoen voorbij is keert hij terug naar Engeland. Wanneer zijn situatie daar niet verandert, wil de aanvaller definitief weg meldt Watford Observer.

Bij Feyenoord speelt Berghuis een prima seizoen en heeft hij een belangrijk aandeel in de koppositie. Naar verluidt waren er in januari gesprekken tussen de Rotterdammers en Watford om hem vroegtijdig terug te laten keren. Zover kwam het nooit.

Bijna twee jaar geleden verruilde Berghuis AZ voor Watford. Maar in zijn eerste seizoen bij The Hornets kwam de Oranje-international niet verder dan elf wedstrijden. Bij de koploper van de Eredivisie vindt Berghuis beter zijn draai. Hij was tot nu toe acht keer trefzeker.