Buitenspel: 'Soms zijn de jongens nog brak van de avond ervoor, erger me dood'

Buitenspel: 'Soms zijn de jongens nog brak van de avond ervoor, erger me dood'

16-04-2017 12:24
4

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Amateurtrainer ontslagen
Frank Verheijen, trainer van de Achterhoekse vijfdeklasser Meddo, heeft een interview met de Gelderlander moeten bekopen met ontslag. Hij was kritisch over de mentaliteit van zijn spelers. "Soms zijn de jongens nog brak van de avond ervoor", aldus Verheijen, die zijn ploeg ter motivatie de beroemde haka van het rugbyteam van Nieuw-Zeeland liet zien. "Nou, er gebeurde totaal niks. Ik dacht: dit kan niet waar zijn (...) Ik erger mij vreselijk aan die makkelijke Tinussen."

Vrolijk Pasen van Memphis
Memphis Depay heeft zijn volgers op Instagram en Twitter op geheel eigen wijze een vrolijk Pasen gewenst. Elk spoor van de twee feestdagen ontbreekt, maar de aanvaller van Olympique Lyon staat er wel goed op met zijn vriendin Lori Harvey, de dochter van de Amerikaanse presentator Steve Harvey.