Chelsea in de problemen door zorgwekkende nederlaag tegen United

Chelsea in de problemen door zorgwekkende nederlaag tegen United

16-04-2017 18:56
35

Manchester United heeft de titelstrijd weer een stuk spannender gemaakt door op Old Trafford van Chelsea te winnen. De ploeg van José Mourinho zegevierde met 2-0.

United schoot met een vroege treffer uit de startblokken tegen de koploper. Marcus Rashford werd door Ander Herrera weggestuurd en oog in oog met Chelsea-doelman Asmir Begovic, die de geblesseerde Thibaut Courtois verving, bleef hij rustig en faalde hij niet. De bezoekers uit Londen moesten alle zeilen bijzetten om de problemen te herstellen, maar slaagden daar niet in. Het kreeg mogelijkheden, maar de thuisploeg bleef op de been.

Enkele minuten na de theepauze werd Chelsea dieper in het moeras gedrukt. Daar waar Herrera verantwoordelijk was voor de assist bij de 1-0 van Rashford, kwam de 2-0 op zijn naam. Een schot van de middenvelder werd van richting veranderd, waardoor Begovic geen kans had om hem tegen te houden. Chelsea kwam de klap niet meer te boven en maakt door het verlies de titelstrijd weer spannend. De ploeg van Antonio Conte bezit inmiddels nog maar een voorsprong van vier punten op nummer twee Tottenham Hotspur.