Update: Nederlander geschorst na schandalige schwalbe in slotfase

Update: Nederlander geschorst na schandalige schwalbe in slotfase

Gepubliceerd: woensdag 19 april 2017 om 17:41wo 19-04-2017 om 17:41

Celtic-manager Brendan Rodgers is niet blij met Alex Schalk. De Nederlander van Ross County zorgde dankzij een schaamteloze schwalbe voor een penalty, waardoor het duel in 2-2 eindigde.
Rodgers is 'not amused' en spreekt openlijk zijn boosheid uit richting Schalk.

"Hij wordt niet eens geraakt en de scheidsrechter stond er ook nog eens goed voor", wordt Rodgers na afloop geciteerd door The Daily Record. "De grensrechter stond er ook goed voor, dus dat er een penalty gegeven werd sloeg echt helemaal nergens op."

Rodgers is helemaal over de zeik en uit zijn frustraties richting de ex-speler van onder meer NAC Breda. "Spelers doen dit nu eenmaal, het gebeurt altijd al. De laatste jaren zie je steeds meer dat spelers schwalbes maken, maar dit is gewoon ordinair valsspelen", oordeelt Rodgers. "Deze verschrikkelijke beslissing van de scheidsrechter heeft ons de overwinning gekost." Bekijk hier het moment.

Update 19/4 17.41: Schalk moet twee wedstrijden brommen. De Schotse voetbalbond is niet gediend van de fopduik en zodoende kreeg de Nederlander een schikkingsvoorstel voorgelegd. Speler en club hebben de schorsing geaccepteerd, waardoor Schalk de komende twee wedstrijden vanaf de tribune moet bekijken. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is deze schorsing terecht?

Ja
54%
Nee, had zwaardere straf verdiend
12%
Nee, hij verdient geen straf
34%
(159 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws