Ajacied heeft 'pittiger schema': 'Je merkt dat je nu minder speelt dan normaal'

Ajacied heeft 'pittiger schema': 'Je merkt dat je nu minder speelt dan normaal'

17-04-2017 17:55
10

Abdelhak Nouri pendelt voortdurend heen en weer tussen het eerste elftal en de beloften van Ajax. De kleine spelmaker zat tegen Schalke 04 negentig minuten op de bank, terwijl hij zondag tegen sc Heerenveen inviel. Tussendoor speelde hij bij Jong Ajax.

"Natuurlijk je bent blij, je bent tevreden, maar soms is het ook wel weer lastig", reageert Nouri, die maandag net als vrijdag basisspeler was bij Jong Ajax, in gesprek met FOX Sports. "Soms speel je laat in de avond en dan moet je de volgende ochtend meteen weer klaar staan, omdat je met Jong moet meedoen. Het reizen en dat soort dingen, het is pittig. Maar je moet het er voor over hebben en ik heb het er graag voor over. Ik voetbal graag."

Wedden

Meer odds

Nouri vindt het pendelen wel zwaarder. "Je merkt wel dat je nu wat minder speelt dan normaal. Ik ben gewend om veel wedstrijden te spelen, ik vind dat lekkerder. Dat vind ik minder zwaar dan tien minuutjes spelen en dan weer twee weken niet. Dan speel je weer vijftien minuten en dan ineens met Jong weer een hele wedstrijd. Dan vind ik het zwaarder, dan voel ik het wel. Het is pittiger."