Van Hanegem geeft Van Gelder ervan langs: Wat is dat nou voor een opmerking?

Van Hanegem geeft Van Gelder ervan langs: "Wat is dat nou voor een opmerking?"

17-04-2017 20:11
27

Willem van Hanegem denkt nog altijd dat Feyenoord landskampioen wordt. De Rotterdammers wonnen zondag met 2-0 van FC Utrecht en volgens Van Hanegem is daarmee de lastigste tegenstander verslagen. 

"Ik dacht wel dat FC Utrecht de lastigste tegenstander voor Feyenoord zou zijn", aldus Van Hanegem bij Peptalk op Ziggo Sport. "Ik ben wel optimistisch. Ik word wel moe van al die mensen eromheen. Iedereen die je tegenkomt, iedereen die je belt of iedereen die op je Facebook zit, is aan het zaniken op Feyenoord. Dan denk ik: schiet nou op!"

Presentator Jack van Gelder kreeg er ook van langs toen hij de opmerking plaatste dat Van Hanegem 'alles weet'. "Ik weet helemaal niet alles, wat is dat nou voor een opmerking? Ik moet altijd het tegenovergestelde beweren, dan weet ik dat ik goed zit."

Feyenoord heeft, met nog drie speelronden te gaan, een voorsprong van één punt op Ajax. Komende zondag is Vitesse in Arnhem de tegenstander. Op zondag 7 mei is stadsgenoot Excelsior op Woudestein de opponent. Feyenoord kan, met de huidige stand, op zondag 14 mei in eigen huis kampioen worden. Dan komt Heracles Almelo op bezoek in De Kuip.