Fraser wijst spits aan voor Feyenoord: 'Ook bezig met klaarstomen voor dat duel'

Fraser wijst spits aan voor Feyenoord: 'Ook bezig met klaarstomen voor dat duel'

Gepubliceerd: donderdag 20 april 2017 om 07:49do 20-04-2017 om 07:49

Henk Fraser is niet van plan om de opstelling van Vitesse tegen Feyenoord zondag op de schop te gooien. De Arnhemmers spelen een week later de bekerfinale tegen AZ.

Een weekje rust zou daarom een goed idee kunnen zijn. "Dat lijkt mij niet", countert Fraser in de Gelderlander. "Elke trainer wil toch vasthouden aan het team dat naar de finale gaat? John van den Brom is bij AZ toch ook al weken bezig zijn elftal klaar te stomen voor die wedstrijd? Daar hoort vastigheid juist bij."

"Wij kunnen nu alleen niet met ons vaste team spelen", verzucht Fraser, die Ricky van Wolfswinkel moet missen door een schorsing. "En Matt Miazga is een groot vraagteken (hamstringklachten, red.). Daar kan hier nu iedereen van alles van vinden, maar uiteindelijk is dat dus vooral voor óns vervelend. Nogmaals: het gaat ons alleen om Vitesse."

Fraser, die eerder alle complottheorieën afdeed als onzin, heeft al een vervanger aangewezen voor Van Wolfswinkel. "Zhang is nu de logische eerste keuze als spits. Ik kan natuurlijk heus ook wel het hele systeem overhoop gooien. Maar dat is met het oog op de bekerfinale niet verstandig. Daarbij is Zhang niet voor niets de tweede spits bij Vitesse."

Lees meer over: Eredivisie Vitesse

Poll

Wint Feyenoord bij Vitesse?

(3139 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws