Update: Toch geen hereniging van Sevilla-duo: Ik hoop dat hij nog lang blijft

Update: Toch geen hereniging van Sevilla-duo: "Ik hoop dat hij nog lang blijft"

vrijdag 21 april 2017 om 13:02

Unai Emery is vanaf volgend seizoen de trainer van AS Roma, zo meldt Corriere dello Sport. De 45-jarige Spanjaard, momenteel in dienst bij Paris Saint-Germain, zou met de Romeinen een akkoord hebben bereikt over een driejarige verbintenis. Emery moet de opvolger worden van Luciano Spalletti, die de Giallorossi aankomende zomer zo goed als zeker gaat verlaten.

Emery komt in de Italiaanse hoofdstad naar alle waarschijnlijkheid een oude bekende tegen. Technisch directeur Monchi, die bij Sevilla een succesvol tandem vormde met de Baskische trainer, wordt al enige tijd in verband gebracht met een overstap naar AS Roma. Monchi heeft al aangekondigd dat hij na dit seizoen vertrekt uit Andalusië.

Dat het ook daadwerkelijk tot een hernieuwde samenwerking komt, is echter nog niet zeker. La Gazzetta dello Sport claimt dat niet Emery, maar voormalig PSG-trainer Laurent Blanc de nieuwe trainer van AS Roma wordt.

Update 13.02: Volgens Monchi is er geen sprake van een hereniging met Emery. "Ik hem hem laatst gesproken, maar wij gaan voorlopig niet opnieuw samenwerken", aldus de technisch directeur in gesprek met AS. "Ik hoop dat Unai nog lang bij PSG blijft, want dat zou betekenen dat hij het goed doet."

Lees meer over:Serie AAS Roma

Plaats een reactie

vrijdag 21 april 2017 om 10:29
Ik zou ook gelijk even voor jezelf verder kijken... zo gooien je er nl uit na dit seizoen....
Vind ik leuk
vrijdag 21 april 2017 om 10:48
La Gazzetta dello Sport claimt dat niet Emery, maar voormalig PSG-trainer Laurent Blanc de nieuwe trainer van AS Roma wordt.

Dat stond helemaal niet in de La Gazzetta dello Sport. Er staat dat allebei kandidaat zijn en dat is heel iets anders. Bronnen controleren VP en niet klakkeloos iets overnemen.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Update: Toch geen hereniging van Sevilla-duo: "Ik hoop dat hij nog lang blijft"