Veltman reageert op Europa League-loting: 'Lijkt op het Leicester-verhaal'

Veltman reageert op Europa League-loting: 'Lijkt op het Leicester-verhaal'

21-04-2017 19:21
23

Joël Veltman heeft gereageerd op de loting van Ajax in de Europa League. De Amsterdammers werden vrijdagmiddag gekoppeld aan Olympique Lyon. Ajax wacht een zware klus, aldus de verdediger.

"Mijn eerste reactie? Het is de sterkste van de drie", zegt Veltman tegen Ajax TV. "Europees doen ze het heel goed. Het lijkt misschien wel een beetje op het Leicester-verhaal. In de competitie minder goed, maar in de Champions League wel. We gaan genoeg informatie inwinnen. Ik denk dat ik Babel ook nog wel even een berichtje stuur, hoe of wat."

Wedden

Meer odds

Veltman geeft een update over zijn fysieke gesteldheid. "Met mij gaat het prima, maar voor die andere jongens..die zaten er echt doorheen. Het is wel een mentale boost. We hebben allemaal van: tegen PSV gaan we voor die break nog een keer gas geven. Maar je merkt wel klachten bij de jongens die 120 minuten speelden."

Zondag moet er in de strijd om de landstitel nog negentig minuten geknokt worden tegen PSV. Het wordt niet makkelijk. "Zij vechten voor hun laatste kans met het oog op het tweede plek. Ik verwacht dat PSV beter en agressiever gaat spelen. Dat wordt een heel andere wedstrijd."